Hit och dit.........

Nu är det fullständigt mish-mash i vädret...sol-orkan-regn-grått-svinvarm-kallt.....

Jag gjorde klart stallet i morse,mockade hagen (3 kärror) packade hö(och vattnade det),laddade båda grindarna med foder,fyllde vatten osv. Hästarna fick gå över på lite gräs några tim men det är inte tillräckligt så jag kastade ut höpåsar till dem också vilket de kastade sig över.....hallå ni svälter liksom inte?!?

Sen sov jag på eftermiddagen och vaknade med skallvärk (underbart). Lagom tills jag tagit in hästarna och tänkte börja rida så började det ösregna?!? Men det var sol och blå himmel för 2 minuter sen??? Så de fick stå och äta kvällsmat en stund tills regnet dragit över. Sen gjorde jag i ordning Biggi......han var då VERKLIGEN inte på humör....ville knappt ha en morot så jag tempade honom(hysterisk matte) men han hade ingen temp....han var bara SÅ himla sur och off helt enkelt. Lagom tills jag skulle gå ut ur stallet så kom Lena så jag väntade på henne, tur hon är snabb ;-)

Det blåste halv orkan och det gick inte ens att höra varandra när vi pratade.....och Biggi var på svindåligt humör.........en fis på tvären? Nej men faktum är att jag tror att han hade lite magknip faktiskt för han bajsade inte när han kom in vilket han alltid gör annars. Men han bajsade 2 gånger sen men han blev inte SÅ himla mkt gladare för det ;-) På hemvägen var han liiiite gladare i alla fall ;-) Han hade en jävligt dålig dag helt enkelt ;-)

Han har blivit lite rund om magen, inte mkt alls men liiite och genast så får han tendens till sadeltvång....de sista dagarna har han studsat ända förbi ridbanan innan han lugnat sig. Så fort jag försöker sätta ned röven i sadeln så kommer en retur....den killen säger jag bara ;-) Och han har INTE ont i ryggen, jag är supernoga med att känna igenom hela ryggen(och övriga kroppen) innan jag lägger på sadeln. Jag gissar attt det handlar om att han tycker jag spänner gjorden för snabbt och nu när han blivit lite rundare så får jag nog backa ett par hål på gjorden ;-)

När vi ridit några hundra meter så är det aldrig några problem att spänna men fram tills dess så får man bara hoppas att han inte hittar på något skit för då åker både jag och sadeln ;-)

Aggish har fått en 2-dagars vila nu men ska gå i morgon. Biggi ska få vila i morgon, verkade som han ville det ;-)

Maken har fått i fönster i utbygget så det går framåt :-) Vi ska sätta panel på det har vi bestämt nu,inte plåt.

Själv ska jag iväg till jobbet. Hade ni frågat mig så hade det gärna fått vräka ned......så kanske alla dårar håller sig från krogar och annat skit ;-)

Men nu när vi har ön proppfull med turister så verkar många av dem jobba stenhårt på att bli inlåsta ;-)

VI får se vad morgondagen har att erbjuda......+18, lätt bris.....om jag får välja ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229