Hönan eller ägget?!

Hemma från kliniken. Biggi är ju bara bäst❤ Han skötte sig exemplariskt och är ju guda-snäll. Dock kröp det lite i kroppen på honom då vi tog han på lina.....liiiite bus var han tvungen att göra ;-)

Nu åker vi :-)

Men hur som helst. En aningens reaktion knä h bak.Dock inte alls mkt men han fick en kortison-spruta i alla fall och ska vila på det i 3 veckor och sen återbesök. Han är fortfarande lite stel i höger sida och frågan är om det ändå inte är det som jag misstänkt hela tiden......att det sitter i hans bäcken. Att han slirat lite för mkt och den "gamla vurpan" han gjorde precis innan jag köpte honom poppat upp igen....? Det får tiden utvisa för nu är han röntgad i ryggen också och där finns inget att anmärka på. Han ligger liiiite tätare stax bakom sadelläget(bakom sadeln) men enligt vet egentligen inget alls att bry sig om. Men det kan vara anledningen till att han ibland får lite s.k. sadeltvång om jag är för snabb att sätta mig ned. Han reagerar dock inte vid palpering.

Sen är han ju en spänd häst över lag vilket såklart kan göra att han då reagerar mer vid uppsittning eftersom han alltid är mer spänd i början. Så just nu vet vi inte rikitg vad som är hönan och vad som är ägget så att säga. Reaktionen i knäleden kommer såklart från något,det fattar vi ju men frågan är varifrån?!? Men det får tiden utvisa.

Han ska få träffa en Ortoped efter att vi varit på återbesök så hon får kolla på hans rörelseapparat totalt sett. Så idag är det boxvila tillsammans med Aggish så han slipper stå inne ensam. Men i morgon får han gå i hagen som vanligt.

"Äntligen klara,nu vill jag hem"

Så ser det ut och nu ska jag ta tag i förberedelserna inför morgondagens P&J :-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Skönt att det inte var ”värre” ändå
nouw.com/fia_jungdalen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229