Höst-jäkeln har kommit......

I dag kom hösten....eller egentligen redan igår....eller var det förra veckan?!? Nej det var nog igår tycker jag ;-) Det spöregnade hela dagen...nästan i alla fall. Linda skulle rida men fick ett sms strax innan 12 (när jag satt på föreläsning) att hon var spysjuk och inte kunde rida Lizza. Som tur va fick jag tag i Ellen och hon "offrade" sig och red Lizza på en joggingtur. Lizza skulle egentligen klättrat igår men vem tusan har lust att klättra i spöregn....varken Lizza eller Ellen ;-) Hon var glad att hon fick sin joggintur och slapp bli stel efter träningen i onsdags. Det blir ju så att när hon tränas så pass hårt som hon görs nu så kan man inte bara ställa henne en dag....man måste planera och idag har hon sin vilodag. Vill inte vila henne direkt efter en träning eller en tävling. I morgon rider Ellen igen. Av två anledningar, dels ska jag följa med Ann på dressyrtävling och dels så ska Ellen och Felicia rida ihop och då passade det bra att Ellen "lånade" Lizza i morgon. Sen ska jag galoppträna Lizza på Söndag och på Måndag ska jag försöka hoppträna beroende på väder.

Det är ju lurigt nu när hösten kommit. Innan behövde man inte fundera så mkt på hur vädret skulle bli.....nu kan det precis lika gärna spöregna eller blåsa storm så man måste hålla koll på vädret när man planerar vissa ridpass.

På Söndag verkar det som meteorologerna "just in case" säger att det är sol-regn-moln hela dagen......hahaha.Det står ofta så på vårt väder här nere på ön ,-) Det är alla väder samtidigt liksom ;-)

I morse gjorde jag klart hela stallet (alla boxar) innan klockan var 08. Så nu ska jag småfixa lite saker och sen sova....IGEN ;-) Ska göra förstärkningspass (19-05) så det blir lite tidigt sova idag. Det är ju faktiskt en talang jag har....att jag kan kommendera mig själv att sova när jag måste ;-)


Det finns nog bara 2 saker jag gillar med hösten....färgerna och den "höga" luften :-) Sen får det gärna bli vår igen om jag får bestämma. Man vet ju vad man har framför sig nu......bläää. Svinkalla sena-mörka kvällar, transportering flera gånger i veckan till ridhus och träningar.....men det är bara att bita ihop ;-) Det bästa med det är att sen blir det vååååår och fram tills dess har vi vintern på oss att sätta lite nya skills ;-)

Jag stjäl ett till uttryck av Christer Olsson......"människor behöver oftast inte lära sig mer-de behöver göra mer av det de redan kan"

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229