Hovis-Måndag

​I dag kommer hovis och skor Agge. Eftersom det kommit snö så måste jag ha i tåbrodd på honom som han inte har nu. Det kommer nog inte gå att rida ute idag med tanke på att hans Polarpad inte går att montera på ännu. 

Det vore fantastiskt skönt om det kunde hålla sig såhär ute nu.....lite snö och 3 minusgrader,helt perfekt. Men troligen inte :-(

Jag har ännu inte klippt Agge så han ser ut som en Grizzly-björn.Men jag tycker inte det behövs för han blir inte så svettig och han behöver siin päls för att slippa lägga energi på att hålla värmen. Jag väntar på ett täcke som jag beställt också. Ett som är 400gr men det är "restnoterat" så det kommer inte förrns efter nyår.....

Men OM dte blir riktigt kallt så får jag lägga ett stalltäcke under.Dock är det inte så troligt att det blir kallare än 4-5 minusgrader för jag såg just att det ska regna redan i morgon ;-)

Men idag får jag åka till ridhuset i alla fall efter att stallet är klart. Ellen har Rox alla dagar denna vecka utom onsdag och söndag. Det blir bra för det är en hel del pyssel med Rox och det tar sin tid eftersom hon promeneras och sen vill hon gärna att man grejar med henne också såklart. Fodringen på kvällarna går inte så fort just nu...hahaha,hon vill ha sitt mys och pyssel.

Nu ska jag ta stallet och åka till ridhuset.

Kaatjiing ;-)


Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229