I dag kom tröttheten.......

I dag kom tröttheten i skallen....hehehe. Jobbade sent i går så jag var inte isäng förrns kl 01. Upp 07 i morse vilket iofs inte är så tidigt. Hästarna har stått inne i nattt eftersom det vräkte ned större delen av natten. Dessutom blev de behandlade igår så jag ville inte att de skulle bli onödigt blöta/spända/kalla efter det.

De ska chilla 2 dagar nu efter behandlingen men de hade kunnat skritta en sväng idag...........om inte himlens alla portar bestämt sig för att öppnas :-( Det är SÅ jävla surt att det PRECIS hade börjat torka upp liiiiite i hagarna............klart som fan att det ska komma en 2 veckors period med regn igen......jag behöver inte tala om hur jäääääävla less man är på detta nu....

Jag tar istället tag i massa saker som stått åt sidan länge här inne i huset ;-) Maken har åkt på "by-runda" så jag vet inte när han kommer tillbaka...........lika bra det för här finns det saker att ta tag i och risken är att vi blir osams om han kommer hem och ändå inte vill hjälpa till........."inte nu,sen".....ni har nog hört den förut ;-)

Jag ska sätta fart nu så jag hinner med lite innan det är dags för jobb.Börjar 13 så jag åker vid 12.....1½ har jag på mig.....yeey ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer