I går då da ;-)

Träningen mer i detalj. Lizza är taggad för det mesta,dock inte SÅ himla grinig i går som hon brukar vara på andra hästar. Men i går var det en häst mindre i gruppen vilket gjorde STOR skillnad,det var så lugn och härlig stämning :-) Inte för att det är något fel på den ryttaren (tvärtom) men 7 hästar ÄR alldeles för mkt och det blir svårt att hålla fokus när det blir så rörigt.

Hur som var det alltså INTE rörigt igår trots att vi hade en ganska "snurrig" övning. Supernyttig och kul men klurig.

Förvånande nog gjorde vi den faktiskt väldigt bra allihop.....trodde jag nog inte från början ;-)

Sen höjde Gill på slutet så det låg på 105cm....sa hon i alla fall....hahaha...lite oklart ibland med henne ;-) Jag lyckades glömma av banan....kanske inte så konstigt med så "snurrig" bana. Så jag hoppade hinder 14 från fel håll......tyckte hindret såg "konstigt" ut när jag red på och fick liksom klämma om henne extra för att få ett högt språng....hahaha. Sen hörde jag hur alla började skratta och då kom jag på att jag hoppat det från fel håll....;-) Men det gick ju också bra att hoppa en oxer baklänges ;-) Jag kände att jag kanske kommit lite mer "rätt" i sadeln i går i hoppningen.Den är ju inte speciellt "förlåtande" för min del men jäklar vilka språng Lizza bjuder på nu, det är sån skillnad och det är ju inte bara min känsla....alla andra säger också att de SER stor skillnad. Så himla roligt och det är väl en kombo av allt byggande arbete OCH att sadeln ger så mycket bogfrihet :-) I alla fall så känns det som vi är redo för att rida 105cm nu och kunna göra det bra :-) Nästa vecka är det ingen träning så jag hoppas kunna träna här hemma i veckan.....beror ju lite på regnet....ridbanan är ju väldigt känslig nu när den är nylagd och vi ska inte rida på den när den är blöt. Det tar ju ca 6 mån innan den satt sig ordentligt.

Nu ska jag ta in hästarna och sorry för att ni inte fick någon film men jag hade ingen som kunde filma i går. Synd för varenda gång det går superbra så har jag ingen film :-(

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229