I går gjorde jag en sak.....;-)

Nu har jag gjort en sak ;-) Om det går som jag vill så blir det en stor förändring, dock vet jag inte det förrns om någon månad.....vi får se helt enkelt ;-)

Sen gjorde jag en annan sak också.....jag hade en dialog med en person angående hens hästhållning.....det slutade ändå ganska väl.

Ibland låter människor deras "människo-behov" styra hästens behov så att säga. Om det är mer praktiskt eller o-praktiskt för människan så "tillåter" man hästen att "betala"....det är aldrig ok och inte heller för djurhandläggarna hos polisen ;-)

Eftersom vi bor på en landsbygd så bevakas detta ganska frekvent att djuren har det bra. Inte in absurdum men man är observant på uppenbara oriktigheter och man gör då gärna hembesök och ägarna får åläggande om ändring och sen följer man upp det. Jag tycker att det är superbra även om en del djurägare tycker att det är obekvämt.

Således är anmälningsbenägenheten antagligen lite högre här misstänker jag. Vi valde att koppla in Länsstyrelsen direkt när vi byggde stallet för att vara på den säkra sidan och veta exakt vad de kräver. Det är enormt mkt detaljer ska ni veta ;-) Men som sagt, vi lämnade in ritningar innan och var där på möte med dem också innan.

Hur som helt så hoppas jag att "hen" som brister lite i sin hästhållning förstår min välvilja. Det är bättre att bli tillsagd vänligt än att få hembesök ;-)

Kaatjiing ;-)

  • Livet i stort

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229