I morgon är en "stor" dag.......

I morgon får jag troligtvis svar på det jag väntat på i 1 års tid nu.......kommer Lizza vara ren på böjprov? Kommer hon ens vara ren UTAN böjprov.....på böjt spår? Jag har inte ens försökt att se det här hemma för jag blir bara förvirrad......det får vänta tills i morgon......så vi åker upp i morgon bitti och kollar henne....eller "vi" innebär jag och Lizza. Min underbara Lizza, Princess Lizza...........man får väl tro på mirakel tills i morgon eftermiddag....eller hur :-)

Har fixat och donat hemma på gården. Maken och 2 till har fortsatt att installera "den där" saken i källaren. Jag har traskat runt i skogen och försökt hitta nya ridvägar men det enda jag hittar är snår och gammal taggtråd som ligger kvar efter att nån markägare haft kräk där för typ 30 år sedan..........men det e skillnad på skit och pannkaka för hade jag slängt ett kolapapper på marken så är det miljöbrott ;-)

What ever ;-)

Maken har varit på kasst humör och valt att feltolka det mesta jag sagt idag så jag stängde av lite faktiskt. Han skäller på mig för att jag inte har samma ideér som han när vi ska snickra och sen skäller han för att jag inte "kom ihåg" något han sagt tidigare idag......men om jag glömmer saker så vet han vad det beror på.....det får liksom inte plats och det blir ju definitivt inte bättre för att han blir sur......han vill gärna själv "glömma bort" att han kan fråga mig en miljon gånger om saker jag redan berättat......;-) Men om JAG glömmer så är det för att mitt huvud inte kan ta in mer skit.

Anna kom vid 16 så vi red ut tillsammans. Hon red Aggish och jag Biggen. Han börjar bli pigg men det är fullt hanterbart, men man känner att han orkar mer och att det blivit svalare gör såklart sitt också.

De går ute i natt också eftersom det ska bli runt 15-17 grader. Man får ta det lite från dag till dag nu. De har dock täcken ute nattetid för jag har märkt att det är rätt kyligt på morgonen när jag fodrar.

Nu ska jag gå in och lägga mig bredvid surmulen men han har nog somnat så han kanske är lite gladare i morgon. Sen börjar jag ju jobba om 1 vecka så då "slipper" han ha mig här hemma och bli stressad för att jag vill att det ska bli saker gjort.......vi ligger liksom liiiiite (läs inihelvetemycket) efter med det mesta......;-) ............jag orkar inte ens tänka på det....stolp till ridbanan.........belysning till ridbanan.........foderkammaren..........carport..........gräva av gårdsplanen...........you name it ;-) Men bara det blir belysning på ridbanan så skiter jag i resten.

Nu ska jag se om jag kan sova lika bra i natt som igår natt ;-)

Kaatjiing ;-)


Gillar

Kommentarer

brieditiseventing
brieditiseventing,
håller tummarna!!!
nouw.com/brieditiseventing
IP: 82.99.3.229