Ibland får man omprioritera i schemat......

Min plan var att klättra Lizza idag och vila henne i morgon....dock kom maken igång med spolspiltan så jag kände att allt går så mkt bättre om jag är med när han bygger...hahaha. Så Lizza fick vila i dag så får jag trycka in ridning i morgon....hur nu det ska hinnas med....men det ordnar sig ;-)

Vi hämtar Roxan i morgon och är nog inte hemma förrns runt 14-15-tiden. Sen ska jag hem till Amanda kl 18 så däremellan ska jag hinna rida.Det bör inte vara ett problem egentligen men jag har stallet kvar då vi kommer hem med Roxan eftersom jag sover till 11.30 i morgon efter nattpasset(typ 3 tim),sen åker vi vid 12,Ellen ska rida en kortis där nere på Roxan och sen hem. Det är en bit att åka dit ner också....tar ca 45 min så bara transporten tar 1½ tim. Skit samma,jag löser det säkert. I absolut värsta fall får Lizza gå i töm i morgon igen vilket egentligen inte är en nackdel.

Lunch ute för Lizza....Dollar är dock inte helt nöjd med foder-fördelningen....hahaha

Dörren ut från spolspiltan är reglad och det ska dit lite plåt till och sen ska vi ta vid hela taket där inne.

Qsan har varit i hagen några tim i dag också. Hon ska få vara inne på nätterna nu för jag vill INTE att hon äter frostgräs på morgonen så vi får kolik utanpå allting annat nu också....

Nu ska jag chilla en stund innan jag "övertalar" maken att skjutsa bort mig till Amanda och Mårten så jag kan hämta lastbilen tills i morgon.

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer