Ibland går allt i stöpet........

Helgens plan sprack totalt. Vi skulle varit i ridhuset med Hanna igår och hopptränat men som en blixt från klar himmel kastade sig influensan över mig?!? Sist jag var sjuk var vintern 2014 och då låg jag i 1½ dygn totalt utslagen. Men i går kom det bara sådär. Det värkte i hela ansiktet (?!?),stopp i näsan, ont i kroppen och när man andas så känns det som man har en vedpanna inne i kroppen....det kommer bara ut het luft liksom och ögonen känns som de ska komma ut ur sina hålor. Känns det igen?

Jag hann göra klart stallet och sen fick jag krypa upp några tim i soffhörnet och pausa lite innan jag åkte till ridhuset UTAN häst för att hjälpa Hanna. Kunde bara inte strunta i det när vi bokat och bestämt att vi skulle träna. Så jag knölade i mig 2 Alvedon och släpade mig ned dit och hjälpte henne istället. Att rida fanns inte en tanke på för jag var helt yr och slut i kroppen. Men hennes Annie skötte sig suuuuper och hon fick en jättebra träning inför P&J idag.

För min del blir det ingen P&J idag heller. Jag är dock något bättre idag men jag törs inte töja på gränsen för jag vill VERKLIGEN kunna träna i morgon kväll. Och Aggish är ju ingen häst man bara "glider runt" på heller. Man måste verkligen vara närvarande och skärpt när man sitter på vilket jag känner att jag inte alls är idag.

Det har varit griskallt i natt......-17?!? Vad sker? Vart tog mild-graderna vägen som de pratade om???? Jag tänkte att jag kanske kunde ta en joggingtur med Aggish idag eftersom det är strålande sol...........men jag reviderade den tanken och ska nu istället VERKLIGEN försöka kurera mig så att den här tok-förkylningen går över tills i morgon. Man blir klokare med åren ;-) Hade det varit för 1-2 år sedan så hade jag både tränat och varit på P&J trots feber och förkylning ;-) Men som sagt, man blir klokare och lär sig att vara streetsmart mot kroppen.

Maken sov i soffan inatt. Han sa att jag snarkade?!? Inte JAG?!? Jo så kan det nog ha varit eftersom jag va så jäkla täppt i nästan så jag knappt fick luft. Men det e så roligt det där med snarkande. Han säger att jag snarkar och det är ju svårt att veta när man sover men HAN snarkar hysteriskt så jag vet inte hur många gånger jag fått lägga mig i soffan till slut för att få sova överhuvudtaget.

Sen kan han "få för sig" att jag snarkar.......jag kan ligga vaken och lyssna på ljudbok och ÄNDÅ går hans snarkningar rakt igenom.Då plötsligt kan det komma en arm som puttar till mig helt utan anledning?!? Och så säger han att jag snarkar?!? Hur fan e det möjligt när jag e vaken? Skulle jag vara helt omedveten om vad jag gör då eller?

Den som kommer på en lösning på hur man får människor att sluta snarka kommer att bli miljonär för det FINNS inget så himla frustrerande som att ligga och lyssna på någon som drar timmerstockar och så ska man samtidigt försöka sova.....det är heeeelt omöjligt.

Nu ska jag försöka ta mig ut i stallet och röja och sen ta en fika med Lena senare idag :-)

Fint väder idag i alla fall.

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229