Ibland händer de saker..........

Maken fick feeling i morse och for och hämtade ett lass med sågdus till ridbanan. Dock kom han inte så långt när han skulle hem.....våra vägar på ön har en del tjälskador och det gillar inte våra tippvagnar.........eller sällan andra fordon heller ;-)

Så när han vände näsan hemåt med fullt lass så gick ena hjulparet ned i en skada i vägen och "katastrofen" var ett faktum........axel gick av och där stod maken med traktor och fullt lass......men när man känner varenda människa (som han gör) så fick han tag i hjälp snabbt ;-) En bekant ilade dit med en traktorlastare som lyfte upp tippvagnen i rumpan och körde bakom hela vägen hem med rumpan på vagnen i luften medan maken körde traktorn med vagnen kopplad framför ;-) Det blev promenadfart så det tog sin lilla tid att komma hem. Det var ett elegant ekipage som kom hemrullandes ;-)

Med Mc Gyver har redan löst problemet.....han lyfte sen av hela flaket och lade det på "rygg", åkte iväg och fick tag i en "ny" axel så nu håller han på att laga alltihop ;-) Duset ligger fint på ridbanan och väntar på mig att bli utsladdat och snart fungerar tippvagnen igen ;-)

Ja sen då.....Biggi fick komma ut på tur till sitt stora förtret...han var så "fuxig" han bara kunde idag och måste vaknat på helt fel sida ;-) Trots att han fick flugridtäcke på sig så var han inte alls nöjd.....han ville bara gå bakom Elliot och masa hela vägen ;-) Men han fick i alla fall röra på sig. Det var vad jag hann med innan jobbet. Men nu är det bara några timmar kvar innan semesteeeeeer :-)

Jag har redan (hur det nu gick till....) bokat upp hela helgen....träning i morgon k 10, träning Lördag kl 10, sen ska jag själv träna med Aggish på söndag kl 9.30 ;-) Ridbanan skall harvas och på lördag kväll ska vi grilla med några här hemma. Trots allt bra start på semestern :-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229