Ibland hör man saker man inte vill höra..........

Onsdag idag. Det kommer bli en roddig dag både på jobbet och efter. Jag vet i fåglarna hur jag ska hinna rida men vi får se......vill inte att Aggis ska stå 2 dagar i rad och i morgon är hans vilodag eftersom jag har folk på middag. Vi får se om jag får någon reservplats på dressyrträningen i kväll.....;-) Maken hjälper mig nog att städa och fixa för i morgon :-)

I morse stod det blommor på bordet i köket-bästaste soulmate :-)

Jo ibland får man höra saker som både gör en ledsen och som lite chockar en.....Människor som man trodde hade en "prima-liv" men som man sen bakom fasaden förstår att så är det inte alls. Visst är det såklart väldigt vanligt att man sällan ser innanför fasaden men det kvittar.....man blir ändå överraskad och bilden stämmer inte alls med den man sen får höra.

Jag blir så arg och ledsen att det finns människor som tar sig rätten att kontrollera -bestämma och styra.Och allt handlar alltid om deras egen felaktiga självbild,avsaknad av insikt och egen osäkerhet att reda ut sitt eget liv. Då tar man sig rätten att försöka kontrollera andra så till den milda grad att de näst intill förstör deras liv. Psykisk misshandel helt enkelt :-(

Det är alltid svårt att "hjälpa" människor som råkat ut för detta för en familj är en familj-en relation är en relation. Det är ofta ganska komplicerat.

Well.....jag ska handla på vägen hem så det är klart tills i morgon.Sen ska jag fixa stallet när jag kommer hem och hoppas det blir en ledig plats på träningen i kväll :-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer