Ibland måste man förnya sig.......

Tröttnade på wordpress och provar nouw, vi får se om det är bättre eller sämre ;-) Dagen idag har varit full och nu sitter jag med papper som ska in till revisorn i morgon. I morse åkte Lizza och jag in till Gill och tränade. Shiiit så varm och kvavt det var i ridhuset....det var nyvattnat och hade stått stängt så det blev ju lite extra varmt...men man vänjer sig snart.

Min fina vackra Lizza :-) Hon är en drottning alla dagar i veckan och man ler alltid när man sitter i sadeln på henne ;-) Inga bilder idag men det kanske kommer i morgon.

Hade lite brått hem med lastbilen för att lämna tillbaka den till Amanda och Mårten som skulle packa inför morgondagens tävlingar. Ann har varit här och fikat också och på eftermiddagen kom det hit en tös för att träffa Dollar.Vi får se hur det går för henne i morgon då hon ska rida Dollar ihop med Ellen och Lizza, det går säkert bra.

Under kvällen har jag hängt i Mulde för att titta på Ann och filma. Fasiken va duktig hon är. Det finns lite historik bakom som gör att hon ibland känner sig otrygg i hoppningen.Dessutom har hon inte hoppat på flera år vilket ytterligare bidrar till en stor nervositet. Men det gick superbra och hon var SÅ himla nöjd när hon åkte hem :-) Hon har bara tränat 3 ggr så det kommer bli bra med lite mängdträning ;-) Hon ska komma upp på sis ridbana så ska vi träna avstånd på markbommar ;-) Fina fina Baileys :-)

Ska hoppa i säng nu och förhoppningsvis försöka sätta mig in i denna portal lite i morgon ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer