Ikea och allt annat

Har suttit en stund och kollat på Ikeas hemsida.Bra att kolla lite vad vi ska ha så man slipper springa 28 varv därinne och bli förvirrad.

Sen är det en del saker från Bauhaus som vi ska kolla på också. Sängen kom idag och nu ska vi se vilka madrasser vi ska ha.....maken säger att hans sida är för mjuk och det stämmer nog för när vi köpte säng sist så tog jag en hård och han en mjukare ;-)

Sen är det mattor och lite andra småsaker vi också ska ha. En del bra-ha-saker till hästarna SÅKLART icke att förglömma :-) Men det tar vi på Ullared,mest vitaminer och mineraler,saltstenar och ja...ni vet lite sånt som går åt så att säga. Vi åker upp nästa helg på fredag och tillbaka på Söndag kväll. Tjejerna och sis hjälps åt med hästarna och hundarna.

Idag har Elin ridit både Aggish och Biggi för när jag va klar med stallet så va det dags för sängen och sova inför nattpasset.

Har inte pratat med henne men det gick säkert bra ;-) Maken pysslar i sovrummet och jag ska hoppa i kläderna och dra till jobbet ;-)

Kaatjjing ;-)

Gillar

Kommentarer

Peacock
Peacock,
Du nämde Ullared.. och jag har försökt googla butikerna i Sverige. Men jag och gubben tänkte åka på en shoppingresa till Sverige. Vart rekommenderar du att vi ska sikta oss? Några STORA varuhus...
nouw.com/peacock
westyarnhillside
westyarnhillside,
Vi brukar åka till Gekås i Ullared.De har allt från A till Ö.Sen finns det mkt butiker runt Gekås,NetOnNet,skobutiker m.m. Sen passerar vi ofta Eko-hallen som också har massor av blandat. Engelssons i Falkenberg med mkt fritidskläder osv. Det beror ju på vart i landet ni åker o vart ni bor. Men Gekås i Ullared alla dagar i veckan 😊
nouw.com/westyarnhillside
IP: 82.99.3.229