I´m back for real.....:-)

Guuuud så skönt att vara hemma igen😍 Fem dagar utan gubben,fem dagar utan hundarna,fem dagar utan ridning,fem dagar utan stallet,fem dagar i stads-kaos....hahaha.Människor i "storstan" är heeeelt knäppa och tror att varje dag är den absolut sista....de ska först fram,först ut,först in....osv. Så äntligen lite lugn och ro i tillvaron.

Friends var fantastiskt och vi har sett makalös hoppning och makalösa hästar/ryttare. Mässan hade såklart allt man kunde önska och bra priser men ändå inte så att det lönar sig SÅ himla mkt att handla där. Självklart kan man göra små fynd (det är ju faktiskt därför man handlar där) men det största fynden gjorde vi på Horze som skulle stänga sin butik i Upplands Väsby.

Hur som helst har helgen bestått av full rulle i princip.Tider att passa till föreställningar och däremellan skulle man både hinna äta och gå på mässan och sen kom vi inte hem förrns 22-23 på kvällen och då svimmande man nästan till sömns. Sen har jag läst mail och pratat i telefonen angående "Elsa-historien" vilket såklart är väldigt tungt😥

Jag kommer att berätta sen hur allt gått till och vad som EGENTLIGEN hände men nu väntar vi tills vi fått svar på den kommande obduktionen.

Hundarna blev hysteriskt glada när jag kom hem,speciellt Gerda som hoppade 500 varv och grymtade(hon gör så) hela tiden. Hästarna kom galopperande(?!?!?) i hagen när de såg och körde bilen.Till och med Lizza gnäggade?!? Oftast är det bara Dollar som gnäggar när man kommer. Så de fick komma in lite tidigare eftersom det är både svinkallt och blåser som bara den fortfarande.

Båtresan hem var helt ok, dock vääääldigt mkt folk eftersom många bokat om från igår kväll då båten var inställd på grund av vädret. Så det var typ kaos,springande skrikande barn överallt och människor som irrade omkring hela tiden. Jag försökte sova ett par tim eftersom jag ska jobba i natt men det var inte så himla lätt kan jag säga. Trots att jag brukar kunna sova när som helst så vaknade jag hela tiden av nån unge som sprang förbi och skrek eller så var det nån annan som pratade och skrattade. Men skit samma,jag får klara mig utan sömn.

Lite bilder från den senaste veckan i min telefon😉

Kaatjiing ;-)


Gillar

Kommentarer