I´m still alive..............

Jadå jag lever. Däremot har vi så himla kul och så mkt att prata om att jag inte riktigt hinner uppdatera här ;-)

Lena och jag har varit i människobyn TVÅ dagar i rad?!? Men det var tur för efter säkert 3-4 år så har jag äntligen köpte ett par tröjor och ett par skjortor :-) Sen har vi ätit lunch i stan och här hemma har vi druckit vin och babblat under tiden som maken lagat mat och serverat oss. Så med andra ord har vi haft det bättre än värsta hotellet :-)

Har hunnit med hästarna också även om jag "ransonerat" tiden maximalt såklart. Det har tyvärr regnat i typ......2 dagar men regnar nog vidare i dag också. Vi ska på en roadtripp i dag för maken vill inte vara hemma då han fyller år....vilket han gör idag. Grattis min underbara man :-)

Ridbanan "växer" och är nog klar inom kort. Hästarna e livrädda för den...hahaha...bra va ;-) Men det går väl över vad det lider.

Allt stenmjöl är pålagt och Magnus har både vält och harvat precis innan regnet kom så det var timing på hög nivå ;-)

Nu ska det få torka och sen ska åsarna planas ut och sen på med sand/grus. Ja sen e det vara att rida-sladda-rida-sladda-rida....tills den satt sig ordentligt. Sen kan vi sätta igång med våra träningar :-)

Ska bli så himla kul att både kunna ta hit Charlotta och andra. Sen kan jag ha mina lektioner här hemma istället också :-)Jag va uppe vid 06 och tog in hästarna....det har ju regnat hysteriskt sedan i går kväll så jag tyckte de kunde få komma in och äta frukost och torka lite, stackarna. Ja de tackade INTE nej för de kom i full fart och dök ned i hö-högen direkt i boxen :-)

Ja nu ska vi äta frulle ,släppa ut hästarna och sen åka iväg på roadwork.

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229