In my face......

​Jag har ju ganska länge "oroat" mig för Tina.....hon är ju i den typiska "skadeåldern" nu....ni vet...2½ och ganska oförsiktig om sig....I dag kom det som ett brev på posten...hon hoppar på 3 ben och vi hittar absolut INGET fel på henne....hovis har varit här och klämt igenom hoven-Inget fel. Ett micro-sår (ytligt) på hovleden men kan knappast orsaka en 3-gradig hälta?!? Inte svullen någonstans....Ingen puls....ingen värme....INGENTING?!? Lyfter obehindrat det benet både bakåt-framåt-uppåt.....Ja var mer ska man leta?!? Det känns som det borde vara muskelär hög hälta....men jag har klämt igenom hela ryggen,rumpan,låret.....ingen reaktion.

Nu får hon stå inne i 2 dagar medan jag e borta...det medför också att både Dollar och Qsan måste stå inne eftersom Tina aldrig stått inne ensam tidigare och jag vill ju inte att hon lever rövare i boxen så att hon blir ÄNNU sämre.....och jag kan ju inte ta in BARA Dollar eller Qsan för då blir en helt ensam ute....suck...det här var EXAKT vad jag behöver nu när jag åker och är borta...och givetvis är Ellen också borta....och Linda kan inte heller komma....däremot Felicia kommer i morgon så jag hoppas jag kan be henne mocka i alla fall för de kan inte stå i skit i 2 dygn....fodra kan ju maken göra. Och visst KAN han mocka men det blir lite stimmigt om han ska hålla på att flytta om hästar i boxarna....han e ju liksom inte riktigt rutinerad på den biten även om han kanske kan lösa det.

Han kommer ha fullt upp med att hålla reda på vem som ska ha vilken mat och framförallt när....hahaha. Sen ska ju Tina ha Metacam på tisdag morgon också....faaaaaaaaaaaaan jag hatar att behöva vara borta när någon häst blir dålig.....så förbannat typiskt att det ska hända NU och att det ska hända när ALLA ska vara borta samtidigt....megajättestor suuuuuuuck....

Ja hur som helst har dagen varit full men Anna och jag har varit ute och ridit i alla fall nu på eftermiddagen/kvällen. Efter det körde jag upp lastbilen till sis så att vi kan åka direkt när jag kommer hem i morgon. Har precis kvällsfodrat och snart ska vi äta(mitt första mål idag....fyyyyy på mig)....lektionen idag gick kanon och även ridturen med Anna.Lizza känns fräsch.....kanske lite FÖR fräsch för hon började guppa lite i traven och ruska på huvudet vilket brukar vara ett varningstecken på att det KAN komma mer....hahaha. Men vi saktade av och skrittade sen för Lizza ska ju inte trava ännu men jag ville mest bra känna om hon kände ojämn men det gjorde hon inte.

Pratade just med Felicia och hon räddar mig :-) Hon fixar lunchfodring och mockning 👏 Vi får se hur det blir på tisdag,vet inte ännu om Linda hinner med att hjälpa till med mockningen men annars kunde Felicia fixa det ;-)

Skönt...nu andas vi en stund och sen hoppar vi in i duschen och sen förbereder för morgondagen...sen e det bara nattfodring kvar ;-)

Kaatjiing ;-)


Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229