Inget verkar fungera........

Måndag som plötsligt blivit en bra dag :-) Vanligtvis är det få som gillar Måndagar men numer är ju måndagen en roligt dag och resten av veckan går liksom lite fortare än tidigare....för att det är träning på måndagar :-)

Aggi känns himla pigg och fräsch och "flög" ur stallet i morse. Troligen på grund av kylan mest tror jag ;-) Men det ska bli mildare nu och tisdag och onsdag börjar det regna igen......och sen skulle det regna 5-6 dagar i sträck :-( Man undrar hur mkt regn det ens KAN komma?!? För varje år blir jag mer och mer trött på vädret på den här ön faktiskt....och jo...det ÄR skillnad på väder här och på andra platser i Sverige. Vi dras med alla dessa förbannade stormar från Oktober fram till Mars..........sen att det blåser konstant året runt. Visst har vi sol ganska mkt på sommaren men den årstiden är ju väääldigt kort faktiskt.....nåja vi ska väl vara tacksamma att vi ens får bo på den här ön om man ska tro de som INTE bor här ;-) Det är så folk brukar säga till oss ifall vi har några som helst åsikter ;-)

Nätet saggar om det verkar svårt att ens komma in på vissa platser.......men det e väl "ryssen"....hahaha. eller det ska man såklart inte skratta åt.....

I går fick jag hålla på i nästan en ½ tim innan jag lyckades komma in på Nouw....sen om det är just Nouw eller allmänt vet jag inte......men Nouw har väldigt ofta strul med portalen :-(

Visserligen är det fler portaler som strulat senaste veckan.......

What ever....nu "taggar" vi Måndag som det så käckt heter på alla bloggar....hahaha...jag för min del "taggar" träningen i kväll....DET håller MIG uppe en Måndag :-)

Sis kommer att åka med och filma så ni kanske får se det sen.......beror på hur duktig hon är på att filma...hahaha....nä men NÅGOT ska det väl bli i alla fall.

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229