Innan mörkret föll.............

Ja otroligt nog hann jag med hästarna innan mörkret kom. Dock va det i sig idag inte så konstigt eftersom jag slutade kl 13.00 ;-) Så det var chill kan man säga. Aggish klättrade och höll sig på mattan. Lite "flug-nojja" men helt hanterbart. Han är så sjukt fin i kroppen nu och sååååååå himla ball att rida :-) Vilken uppförsbacke man sitter i när man rider och han bär sig galet fint :-) Ska bli superkul med en dressyrträning i morgon kväll.

Biggis fick fortsätta med sina grunder. Vi tragglade oss runt naturstigen sådär 20 varv innan han lyfte ordentligt på fötterna och också kom i hygglig balans. Han blir lite tvär ibland för att han tycker att det är lite väl jobbigt på naturstigen. Där ligger cavaletti minst var 10:onde meter och vissa bitar ligger de 8-10 st i rad med 2,5 m mellan så ja......den ÄR jobbig att skritta runt ;-) Han försöker såklart att ta ett litet skutt då och då istället för att kliva över men det slutade med att han ändå gjorde 2-3 varv i skritt-i balans :-) Duktig kille :-) Som jag älskar dessa två killar. Om några månader har jag dem där jag vill ha dem och då blir det som med Lizza........de som rider vill inte kliva av...........hahaha. Aggish är där redan men det som gör honom lite jobbig ibland just nu är ju säsongen....insekter-flugor-mygg. Men det blir ju bättre ju kallare det blir och kommer man in i ridhus......ja då är han helt gudomlig. Tänk er känslan att bara "andas" en öppna/sluta och den sker :-)

Biggis har jag en bit kvar med. Men jag har en väldigt bestämd uppfattning om hur jag vill att mina hästar är att rida så jag lägger gärna det jobbet för att sen ha en häst som är "rolig att rida varje dag" som det heter ;-)

Ska fota Aggish när jag kommer ihåg för hans kropp är i så himla fin form nu. Liiiiite mer rumpa men den kommer bara man kan börja galoppjobba lite mer när underlaget mjuknar lite.

Mm...........goa killar det där ;-)

I morgon tränar jag sent och det är ca 45 min resa dit så vi lär va hemma missinassen ;-) Men det gör inte SÅ himla mkt för jag är ledig på Onsdag ;-)

Nu ska jag gå ned och lägga mig på soffan.Maken är förkyld (mancold...hahaha) och snarkar helt galet mkt.Det är totalt omöjligt att försöka sova och jag som dessutom redan innan sover som ett hekto skit.........i morse visste jag knappt om jag sovit överhuvudtaget?!? Men något måste jag sovit i alla fall. Som sagt,sleeeeep now ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229