Inställt..........

Tävlingen i morgon e inställd. Tja vad säger man....;-) Regnet tog död på tävlingsbanan....snart e nog tävlingsverksamheten helt död på den här ön....;-)

Nej det klart att det inte är lätt att vara klubb här, anordna tävlingar osv. Men....det är det inte för NÅGON klubb oavsett vart den ligger.

Självklart bör man "gynna" de som arrangerar tävlingar på ön för att det ändå ska fortsätta men samtidigt är förhållanden ganska illa med underlag m.m. Kritiken är inte riktad till enskilda klubbar. De har sina förutsättningar och erbjuder tävlingar utifrån det. Men det är tävlingsryttarna som "betalar".......

Har ingen bra idé hur man ska lösa situationen här heller. Det är ingen vidare "arbetsglädje" i ryttare på ön heller.....

Har märkt ganska tydligt då man försöker engagera sig i att anordna aktiviteter så finns inget intresse om det inte i princip är HELT gratis...hahaha, jo nu får jag säkert skit men det är sant. Oavsett om man vill få till aktiviteter eller försöker sälja bra saker så är det så.

Det känns som ryttare här inte är vana att betala och då de själva vill ha betalt för något så vill de bli MER än betalda ;-)

Bara en reflektion från min sida ;-)

Hur som haver, tävlingen i morgon är inställd. Banan höll inte för regnet som kom i natt. Inget att säga om det, ingen kan skyllas för det. Bättre att ställa in än att "försöka" genomföra något som innebär risker för både ryttare och häst!!

Lite trist bara för nu e det ingen tävling förrns............i början av Juli.Den helgen e det flera bra tävlingar på fastlandet men jag kan inte lämna ön då ErgoX2 kommer hit för sadelutprovning.

Ja ja, det går fler tåg ;-)

I natt regnade det som sagt...så in i faaan regnade det. Detta brukar innebära ett lugnt arbetspass-ingen vill bli blöt och därmed inte vara ute. Dock räcker det med EN enda person för att hålla igång "verksamheten" ett helt pass....;-)

Så jag fick stå ute i regnet i flera timmar....märkligt eftersom jag var den enda som INTE hade regnjacka......hahaha. Det lilla missödet skyller jag såklart inte på någon annan än mig själv...;-) Hoppas nu bara att jag inte blir sjuk(vilket jag aldrig annars blir)med tanke på att det heller inte var aktuellt med något ombyte...

Gör kvällspasset idag så sov-statusen slutade på.....4 tim och 6 minuter. Weeeiiiii.

Är dock ledig söndag och måndag så vad gör det ;-)

Nu ska jag fixa i ordning mat till hästarna så Ellen kan fodra dem i kväll.

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229