Inte bra...........inte bra alls

​Idag när jag hade gjort stallet klart och krypt tillbaka under filten för att försöka kurera mig ringer Fleicia på messenger. Men jag kan ju inte prata så det va ingen större idé att svara.Sen skriver hon att hon ramlat av Rox......hon var ute och red tillsammans med Ella-Lizza och sen hade Fleicia med sig en liten tjej,typ 10-12 år,som red Guiness.De tre red ut tillsammans i stormen.........hade jag vetat det hade jag 1: inte rida Rox i stormen 2: inte ta med en så lite tös på Guiness...Ella blev ju såklart lite ställd när Fleicia sadlade på Guiness till den lilla damen men ja..........hon visste ju inte vad som gällde och Felicia hade heller inte frågat mig!!

Hur som helst....det hade gått bra hela vägen men när de skrittade hemåt och Felicia slappnade av så...baaaam...kom det ett bocksprång och Felicia flög.....och landade på sin hand,tror vi. Hon vet inte riktigt själv. Det var ganska stimmigt och upprörda känslor när maken och jag tog bilen för at tåka och möta dem. Tränsen va söndertrampade så jag hade 2 grimmor med mig och Felicia fick åka med maken hem och jag gick med Rox. Hon var hur cool som helst så det var nog inte det som va problemet. Däremot har jag sagt...tusentals gånger...När man rider Rox MÅSTE MAN VA BEREDD!! Man FÅR verkligen inte sitta och sova, inte en enda sekund för när det sker så går det på en millisekund. Jag va ute härom dagen med henne och tror hon roterade och kastade sig 20 gånger MINST. Man MÅSTE ha en hand i "skrajsnöret" i sadeln!!!!

Men nu är det som det är.Jag har vart upp hos Birger och hoppas han kan laga lite träns. Felicia blev hämtad av sin kille som körde henne till akuten och Ella drog en lättnadens suck när allt va i ordning igen ;-)

Vi vet inte hur illa det är med Felicias hand men jag misstänker att det ä en rejäl stukning.Det var varken svullet eller blått men hon grät hela tiden och frågan var om det var smärta eller chock.....det visar sig snart.

Känns sådär att åka iväg och inte riktigt veta hur de ska få ihop stallschemat när jag e borta,det var ju höger hand som hon gjorde illa dessutom....

Ja jag har sagt det förut och säger det igen........man MÅSTE tänka runt hörnet ALLTID när man har med hästar att göra!!! Man ska INTE vara rädd men man måste vara BEREDD

Gillar

Kommentarer

mariellefriman
mariellefriman,
Ojdå! Hoppas allt går bra ändå 🙂
nouw.com/mariellefriman
IP: 82.99.3.229