Inte mer regn nu

Nu har något blivit fel?!? I dag skulle det inte regna, det regnet kom i natt jööö....men regnar gör det. Iofs så ska det bli fint längre fram på dagen så det ordnar nog upp sig. Vädret har "skött sig" ganska bra på senaste. Det har regnat OCH varit soligt och det växer så det knakar på vallarna😃

I dag ska Linda rida Lizza, det var flera veckor sedan hon red. Och jag ska rida Rox om jag hinner. Slutar kl 11 och sen ska sis och jag handla lite.......eller det kanske va i morgon...?!? Får kolla det sen.

I kväll ska jag iväg på en föreläsning med Bo Jenå också så vi får se som sagt. Den där "städningen" som skulle gjort i går.....den blev uppskjuten till torsdag kväll ;-)

I morse släppte jag ned hästarna på vallen igen vilket nog var uppskattat....hahaha....alla 3 galopperade som dårar runt hela vallen så nog va det uppskattat alltid ;-)

Har ingen plan för Lizza denna vecka, den kommer att bli lite chill för henne men hon ska såklart ridas. Jag jobbar denna vecka och sen har jag 1 veckas semester så då hoppas jag få lite gjort här hemma. Ska försöka slita vidare med vår "terräng-stig" nere i änget också :-) Längtar tills den blir klar. Den kommer att bli super att rida på och jag irriterar mig på att jag inte gjort det tidigare....men men, det är mkt som man skulle gjort "tidigare" men det ska hinnas med också ;-)

Nu ska jag i alla fall åka och jobba några timmar.

Kaatjiing ;-)


Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229