Inte så rolig.......

Nu är jag inte så skojig......känner att jag fått en riktig "baksmälla" och det känns som jag står på ett isflak och försöker hålla balansen för att inte trilla i vattnet...........jag är hemma idag. Bästa rehaben för mig är att få vara helt ensam och bara gå runt och pilla med saker i den takt jag klarar av. Då tänker jag iofs men samtidigt blir jag avledd från FÖR mkt tankar när jag kan fokusera på saker jag gör....ni fattar ;-)

Lizza var så speedad i går och kunde inte ens stå still på stallgången när jag Biolightade henne....likadant i morse när jag skulle släppa ut henne tillsammans med guiness i sjukhagen....hela situationen med henne nu är SÅ förbannat stressande....hon är speedad men får inte skutta runt....hon är förbannad när hon tvingas stå i boxen.....jag blir helt oproportionerligt stressad och jag kan till och med känna smaken av stress i munnen på mig själv och till slut blir jag så trött att jag knappt orkar tänka en enda klar tanke....

Nu går de i sjukhagen och de har hållit sig lugna....ganska i alla fall. Och jag vet inte varför men Lizza går och stampar i marken växelvis med båda sina framben....har aldrig tidigare varit med om att behandlade hästar reagerar så?!? Jag vet inte om det "pirrar" i lederna på henne eller vad det är frågan om...?? Ni kanske har ett bra svar? Hon är behandlade med tuppkam och kortison i båda kotlederna fram.

Nu ska jag äta frulle.

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229