Inte så spänannde

Det vi va och kollade på var....INTE så spännande med facit i handen...hahaha, sicket SKÄMT må jag säga ;-) Kollade på en LB(C-kort) för 2 hästar....billig men kan säga att jag inte ens under pistolhot hade ställt in Lizza där......den var kexig i luckan och hur den var undertill vill jag inte ens tänka på.....men den fanns på ön så det va värt att kolla upp ;-)

Har vart hos sis och fikat och maken hjälpte Birger att sätta fast plåt på lagårn som satt löst....bäst att göra det med tanke på stormen....och värre blir det.

Så ingen tävling heller och nu e jag VERKLIGEN glad för att jag INTE åkte för här stormar det ordentligt. Cilla och Lilla Mu (i min träningsgrupp) va i alla fall jättenöjd.Följde resultatet på Equipe och hon va nolla i första och nolla i andra med ett pet i omhoppningen OCH snabbast tid ;-) Men hon fick som sagt ett pet så det kvittar ju tyvärr.

Kommande vecka rider Ellen Lizza och jag hoppas att hon har möjlighet att hålla igång henne.Man vet ju inte hur vädret kommer att bli....men hon kommer garanterat göra så gott hon kan i alla fall.

Nu har både maken och jag flexat ut...hahaha, det blir pizza-film och Cola i kväll och tidigt i säng då vi åker kl 05.30 i morgon. Så nu får vi se när vi hörs ;-)

Kaatjiing ;-)


Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229