Intressant.......

Gav en "pratstund" med sin häst till en kompis, en pratstund av en djurkommunikatör som jag själv haft. Nu tolkar vi saker olika men den infon som hon fick tyckte jag sa en hel del och man ser alltid på sitt djur med andra ögon efter den "pratstunden" ....det är en del polletter som trillar ned ;-)

Alla har såklart sin egen uppfattning om detta med "prata med djur" och jag använder det när jag själv känner att jag kanske inte får svar på alla frågor.

Ja igår var det den traditionella grå färgen och regnet kom alldeles lagom tills att jag skulle aktivera grabbarna.....;-) Dock valde jag att låta dem äta sitt kvälls-hö aningens tidigare och gjorde lite annat innan och hoppades på att regnet skulle dra förbi ;-)

Och det drog faktiskt förbi även om det i princip var mörkt när jag kom ut med aggish på gårdsplanen. Han tömkördes igår och han har sina issues.....han tror att han ser saker på marken ibland (när det är skymning eller mörkt) som han antingen måste hoppa över eller pallnita framför......;-) det finns ju inget där mer än en färgskiftning i marken ;-) det släpper efter en stund som tur är.

Han kändes fin i tömmen och även att han vilat i 9 dagar nyligt så känns det som han kan göra sin träning i kväll.

Biggi jobbade också i töm och var ännu trevligare än dagen innan. Han freakar lite men mer som att han är glad....tidigare har det varit mer besinningslöst ;-)

Båda var glada och frustiga och känner nog att det är skönt att rulla igång i lite lättare tempo med tömkörning.

I kväll tränar jag och Aggish som sagt. Vi får ta det lite lätt och jag får känna efter vad han orkar helt enkelt. Biggi får en vilo-dag igen dessvärre för jag är inte hemma förrns runt 21.30....dessa dagpass (på vintern)är verkligen skit och min vardag blir helt katastrof :-(

Dock måste jag göra en del dagpass för att få klart det jag har på jobbet. Eller så ska jag också börja lägga schema utifrån MINA behov istället för arbetsgivarens ;-) det är lite så det tyvärr ser ut hos oss bland kollegor.......;-) Ja ja....det är bara att bita ihop, en vacker dag så blir det "tillbaka-kaka".....;-)

I morgon ska jag med Aggish till kliniken för att kolla upp hur det EGENTLIGEN är med hans syresättning och om han har en släng av astma eller inte. Problemen kommer ju främst vår/sommar men nu när det varit så galet fuktigt sista månaden så finns det symptom även då....fick ju höra av hans gamla ägare när hon var här att de gjort en stor utredning på honom och att han då var allergisk mot i princip allt........synd att de inte kunde klämma ur sig det tidigare....men skit samma, nu är vi här och jag har skaffat en astma-mask till honom i alla fall.

Hoppas ni andra har bättre väder än vad vi har..........troligen inte ;-)

Kaatjiing ;-)


Gillar

Kommentarer