Ja då va det regn igen....

​Det känns som att vår ö....eller antagligen hela Sverige...kommer att sjunka av allt regn...och nu är Ofelia(storm/orkan) på väg upp i Europa :-( 

Fy fasiken va jag HATAR den här årstiden...precis allt blir ett helsike att försöka hantera:-( 

Dagens gnäll ;-)

I dag skrittar Linda Lizza. Jag skulle haft lektion vid 11 men men...väderhelvetet ställer till det och ridhuset måste bokas 2 dagar innan för att kunna använda hindermaterial....ja hur man än försöker planera så blir det tydligen skit ;-) Hoppas för GUDS SKULL att det blir liiite bättre nästa vecka för då har jag 3 lektioner inbokade. Och det blir ju så att då vi måste flytta på dem på grund av väder så blir ju veckan vääääldigt komprimerad om alla lektioner ska tas samtidigt ;-)

Det ordnar sig nog ;-) Vi håller på att sätta upp hyllplan i "Ellens rum" som nu ska bli provisorisk garderob tills vi är klara på övervåningen. Så vi ska bära ned lite kläder nu på förmiddagen.

Sen ska jag åka och hämta kraftfoder på vägen till jobbet och också åka och lämna tillbaka en sak jag köpt som inte funkade. Sen slutar jag 23 i kväll.

Visst är det märkligt. I går visste jag ju att jag inte skulle börja jobba förrns 15....och då sover jag som en gris HELA natten UTAN att vakna en enda gång trots att jag gick upp tidigt. Men så fort kroppen vet att jag MÅSTE iväg,har en tid att passa i svinottan....då sover jag mellan 15-20 min i stöten hela natten och är som en trasa på morgonen?!? Dagtidsarbete passar tydligen inte alls min kropp ;-)

Nu ska jag röja lite så ha en bra dag....i skitvädret...hahaha.

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229