Jag är(som alla andra)trött på regn.....

Det kan kanske låta fånigt men jag blir fasiken glad när jag hör att det regnar lika mkt i övriga Sverige som här på ön.....för normalt sett regnar det ALLTID mest här ;-) Varje gång vi får detta förbannade extrem-väder i form av storm och regn så vill jag flytta. Man kan inte ens spontan-åka någonstans på grund av stormarna för då är båtarna inställda.....inte för att man VILL åka båt i storm men i alla fall.

Det är liksom ingen idé att ens försöka lägga en plan för veckan för den spricker VARJE vecka på grund av vädret. Och visst kan jag rida i regn om jag rider 1-2 ggr/v men att rida i regn, 2 hästar, varje dag.........då lessnar man liiite faktiskt. Och nej...jag är ju knappast ensam om det men ibland känner man sig ensam om att faktiskt försöka streta framåt TROTS väderförhållandet. De flesta på ön ställer av sina hästar och det är väl kanske klokt....jag vet inte men för egen del tycker jag det är rätt klokt att hålla igång dem istället så de är i kondis i februari.

Nog med gnäll ;-) För efter regn kommer solsken.....även om det inte blir den närmaste månaden ;-)

I morgon skall det i alla fall inte bli storm och det ser ut som att det till och med blir sol?!? Måste försöka blåsa ur Biggi i morgon eftersom Anso och jag funderar på att åka till ridhuset på Lördag.....Biggi är lite "eljest" för han blir helt förbytt när han kommer till ridhuset (och på ridbanan). Han brallar och lever rövare och underlaget i ridhuset är lite sådär....hästarna har gått omkull flertalet gånger därinne. Så jag skulle önska att han har alla fyra fötter i marken då ;-) Tror jag får ta honom på lina först faktiskt om det ens ska gå att rida honom klokt ;-)

Ni får en sommarbild så att ni får tillbaka hoppet lite ;-)


Kaatjiing ;-)

  • Hästarna

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229