Jag har flexat ut...........

Visst hatar man att börja dagen i lätt kaos och stress...? I morse när jag var på gymmet på jobbet kommer en kollega ned och säger att du måste komma för vi har skickat iväg den andra kollegan på ett uppdrag.........jaha.....jag var ju faktiskt inte riktigt klar men det var ju bara att göra sig klar liksom. Eftersvettningarnas maraton kan man säga............HATAR verkligen att stressa på sig kläderna efter duschen....vi vet ju alla hur "skönt" det är att eftersvettas.......NOT. Sen tog det ju en evighet innan den kollegan kom tillbaka så att jag kunder börja jobba med det jag skulle göra och då blir man ju ÄNNU mer irriterad. Det var ju ingens "fel" för sånt händer men man blir bara irriterad över situationen.

Ja kollegan kom till slut.............typ vid lunch ;-) Men jag hann med det jag planerat ändå....nästan.

Är lite "bakfull" efter helgen. Hoppträna är en sak....det är fan bara hälften så jobbigt som att rida dressyr kan jag tala om ifall någon undrar ;-) Aggish var också lite trött idag och var nog ganska nöjd med sin vilodag. Han ska få vila i morgon också.

Lena red Rox idag på ridbanan så hon var klar-skönt :-)

Biggi tömmades idag och han verkade också lite trött......till en början i alla fall ;-) Har tvättat täcken, mockat, vattnat,fodrat,sopat....och nu är jag trött,jättetrött (i kroppen). Maken fixar käk och sen gör han en rabarber/jordgubbspaj också :-) Jag ska självdö tidigt i kväll och jag är SÅ jäkla less på att ALDRIG i helsike få en hel natts sömn.....vaknar typ 3ggr/tim HELA jävla natten......blir tokig på det :-(

Men om 3 dagar har jag semester och jag lovar(nästan) att jag inte kommer att åta mig ett enda skit utöver det jag vill göra för egen skull!!!!

Jag MÅSTE verkligen få ordning på nattsömnen igen.....

Kaatjiing ;-)


Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229