Jag sa ju det ;-)

För 2 veckor sedan sa jag att solen inte skulle titta fram förrns den 27 Oktober....och i dag kom den....trots att det "bara" är den 26 oktober ;-) Den kom en dag tidigare men det gör ju faktiskt inget ;-)

I dag ska jag impregnera klart täckena som är inlämnade på tvätt så att de blir klara till helgen, eller troligen i morgon.

Sen är det träning ikväll också.Den får bli lite "lagom" eftersom hon tränar i morgon också. Har precis läst Jens Fredricssons blogg....han är fenomenal att beskriva hästens arbete under ryttare och vad det är man vill åstadkomma :-) Läs hans blogg. Man blir så himla inspirerad av hans sätt att uttrycka sig och jag kan "känna" hur jag vill ha känslan på ryggen när jag rider. Skithäftigt :-)

ellen följer med i kväll så det blir troligen film också. Ska försöka hinna med lite under dagen också...de här futtiga "timmarna" men är ledig från jobbet är dyra....:-(

Räknade ut igår när jag höll på och lägga schema att jag gör 4 nätter av 7......men då ligger jag TROTS DET back över 30 tim på perioden?!? Så med andra ord behöver jag jobba 4½ nattpass /vecka för att få ihop timmarna....det är SJUK att behöva jobba nästan 5 pass av 7 när man jobbar NATT?!? 

Det är ett sånt skitavtal vi har i kåren att det är pinsamt och vi blir fler och fler som slutar.....grattis Sverige ;-)

En passus bara....;-)

Nu ska jag studsa ut i stallet och röja så kanske jag hinner med en fika med Ann innan hon åker och tränar :-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229