Jag tog mig en chill-dag :-)

Jag kom av mig lite igår....jag gillar inte att tvingas rida på ridbanan när jag inte känner att det är rätt pass för hästarna. De har vilat 1 vecka och då ska de inte sättas på ridbanan med trimpass....jag vill att de ska få börja i skogen. Men helgen har varit fruktansvärt varm och vi har varit totalt invaderade av blinningar så hästarna har stått inne mellan 10-18.....de ropar på mig redan vid 9.30 och vill komma in....stackars grabbar :-( Guiness och Rox fick också komma in i lördags. Igår var de inne också en stund men fick sen gå ut igen. De har ju väldigt mkt större hage och kan lättare komma undan skiten. Stod hos dem i går förmiddags och slog blinningar för glatta livet.....dom jävlarna är ½-kilos-stora.........till och med Guiness fick psykbryt på dem även om han annars sällan bryr sig.

Så jag tröttnade och lät dem vila igår igen.....ytterligare en anledning till att jag uppskattar MAX +18 grader........och även välkomnar hösten :-)

I dag ska ju tempen sjunka enligt SMHI så kvällen borde bli ridbar :-) Jag blir förbannat kass i ryggen när jag inte rider heller.....

Men igår tog jag mig en chill-dag istället (får SÅÅÅ himla dåligt samvete när jag gör det....hahaha) Jag virkade vidare på luvorna och lyssnade på pod. Maken målade för glatta livet och utsidan är ju faktiskt nästan klar. Lite småsaker men i stort sett klar. Nu ska vi börja med insidan :-) Jag bönat och bett att maken ska hämta dus till ridbanan också....det dammar helt galet och underlaget sinar.....så vi MÅSTE verkligen få på nytt topplager nu.

I kväll, efter jobbet, har jag en träning kl 17 och sen HOPPAS jag verkligen att det går att ta sig ut i skogen utan att bli totalt invaderad.

Så ser dagen ut och jag är övertygad om att den i vanlig ordning kommer att krascha totalt ;-) Det blir vad det blir.

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer