Jaha.....jasså....

Ibland vaknar man upp, tittar i backspegeln och kommer fram till att man kanske ÄNDÅ ska lita på sin egen kunskap ;-) I dag har det varit en sån dag ;-)

Trimmade Rox idag.....eller tanken var det i alla fall....hahaha....men det landade tillbaka till "gåtillbakatillgå" kan man säga ;-) Jag började med att skritta fram henne och genast brakade hon på i någon slags mega-skritt?! Noll balans, noll kontroll på sin kropp och ja.....det var bara att göra halt och Gör-om-gör-rätt.

Vi skrittade i 40 minuter och Rox frustade gång på gång de sista 10 minuterna efter att hon fått "pytte-skritta" för att hitta sina 4 ben OCH sin balans. Minsta ledande tygeltag så "välte" hon när hon fick skritta i "sin" takt.....

Men efter 40 min bakbromsträning (ja inte HELA tiden, hon fick göra många halter också)så kunde hon till sist skritta normalt,avslappnat och i BALANS i sin kropp. Hennes bakdel avslöjar ju också att hon tappat bakbromsen ;-) Men nu vet vi hur vi ska lägga planen i alla fall ;-) Det förklarar också varför hon inte gjorde sin bästa löshoppning i lördags ;-)

Resten av dagen har jag skurat Rox box, harvat ridbanan, mockat hagen. Sen kom maken hem och han klippte av förbannad tynbuskar runt hagen som växt galet....det har legat på tråden. Jäkla o-tyg denna tyntaggsbuskar...grrrr. Det är både giftiga taggar och fastnar i allt och fyller dessutom ingen som helst funktion.

Lena kom vid 18.30....trodde hon skulle komma tidigare så jag hade kunnat rida på eftermiddagen men vi red i alla fall vid 19. Det regnade såklart även om det inte far så himla mkt så blev vi ändå blöta ;-) Biggi var inte jätteimponerad av regnet men trummade på ändå ;-) I morgon väntar jag inte på någon, då rider jag på dagen ;-)

Rox ska besiktigas i morgon också. Och nej, hon är inte såld men jag vill ändå göra en besiktning. Det är dumt att stå där sen med en köpare så går inte hästskrället igenom.....då är det bättre att veta ifall det är något med henne, då kan man lägga om planen direkt i så fall. Inte för att jag tror att det är något fel men hon är 7 och aldrig besiktigad ;-)

Förhoppningsvis hinner jag med Aggish eller Biggis på morgonen och sen tar jag Rox på eftermiddagen efter besiktningen. Sis vill ha träning också, kanske hinner med det i morgon också. Eller så kanske jag tar sis träning på morgonen och rider alla 3 på eftermiddagen.....får se lite vad det blir för väder ;-)

Nu har det regnat i 2 dagar och jag skulle väldigt gärna vilja ha lite sol också på min semestervecka ;-) Så i morgon har jag beställt sol :-)

Nu är klockan sängdags så sov sött på er ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229