Ja....jag VET

​...det har inte blivit så mkt tid över att skriva denna helg. Festen blev kanon och vi (eller JAG) gick i säng typ 04.15(?!?) Minns inte ens sist jag va uppe så länge...på en fest alltså ;-) Supertrevligt i alla fall och massa presenter blev det också.

Min rygg har GIVETVIS blivit sämre och i morgon är ånyo ett besök hos Erik och hoppas han gör nya underverk. Dagen i dag har varit långsam kan man minst sagt säga....jag blir galen på att inte kunna göra något men jag har i alla fall målat några bommar och virkat lite. Det är å andra sidan INTE bra för mig att sitta så jag får typ ligga ned o virka....hahaha. Sen är det ju bra att gå mkt och jag tog en låååång promenad.....eller en lång stund men jag kom inte så långt för det går ju väldans sakta för mig.Har svårt att lyfta fötterna så då måste man gå sakta så man inte snubblar på något grässtrå.....;-) Resultatet blir i så fall att jag stupar för ryggen viker sig helt.

Ingen hårbollshämtning förrns i morgon.....eller sent i kväll. Beror på när de kom hem i kväll. Däremot har jag 2 elever som kommer nu vid 18.

Linda kommer nu i kväll och rider Lizza också och Ellen följer med henne på Rox. Hon red Guiness på förmiddagen också eftersom Felicia inte skulle komma.

Tja mer än så har jag inte att berätta faktiskt. Hoppas nu bara att rygg-aset skärper till sig tills på Onsdag.....

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer