Jesus Amalia........

Det har ju INTE varit svalare idag direkt ;-) Det var som att gå in i en bastu när jag klev ut genom dörren............GLÖM att rida ;-) Satt mig istället och lyssnade på en ljudbok och tog ett iskallt dopp i jacuzzin :-) Lena var uppe vid strax innan 10 och tog in hästarna så de stod inne fram till 17-tiden.

Maken har vänt hö en sväng, vart på Biltema och hämtat hem en presenning att täcka höbalarna med som kom hem idag. Jääääklar vilket ö vi fick :-) Så himla fint och hästarna kastar sig över det :-)

Nu i kväll "svalnade" det lite.....bara +27....hahaha. Maken lägger plåt så snart har vi tak på utbygget också ;-)

Väggen ser ju inte så rolig ut så den ska vi ta i håll med också sen. Ja lagom nu när det var dags att gå in och duscha inför kommande nattpass så började det svalna av....+23,,,,men nu är det liksom för sent att hinna rida :-(

Natten som gick var en ren mardröm och jag hade kunnat slå ihjäl en del personer. Kom för fan aldrig och säg att vi har tillräckligt betalt för vårt jobb!!! Människor är svin både mot oss och andra......och jag fattar inte ens själv varifrån jag får mitt tålamod.....vi blir kallade det värsta tänkbara som vilken normal människa som helst skulle gå bananas för......;-) Men man får inte ta saker personligt vilket man såklart inte gör.....men snacka om att människor ibland promenerar på ens nerver ;-)

I morgon har jag sovdag eftersom jag sen är ledig på Måndag. Lena och jag planerar att rida i morgon kväll....sent och hon sa att hon kunde rida Rox åt mig,då har jag bara 2 hästar att rida :-)

Nu duschen och sen är det bara att andas djupt och ta sats inför natten ;-) Men det kan knappast bli värre än det var denna natt....;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229