Jodå........

.....den här dagen gick också ;-) Trots en evig blåst så va det fint väder idag.Maken pulade vidare med grävandet och alla kablar som ska kopplas till ridbanan. Jag red ut Lizza på en powerwalk på hack. Tycket hon kunde få vila munnen idag ;-) Vi ägnade oss åt att rida med de 3 sittbenen.Passade bra då man knappt kan ta i tyglarna på henne på hack,hon blir extremt känslig på hack...såklart ;-) Men vilken lyhörd och känslig tjej hon är......vi gjord massa fina halter-ryggningar-öppnor-slutor och skänkelvikningar helt utan kontakt i munnen :-) Hon lyssnar så oerhört fint på mina signaler i sadeln :-) Vi gjord till och med en bakdelsvändning med bara sittbenen. Duktiga tjejen :-) Hon va inte så överladdad heller vilket va ganska skönt för en gångs skull.

Det var tur,med facit i handen,att jag red i morse för bara nån tim senare började skogen fyllas av hundskall och jag kom på att det var premiärjakt med hund idag...hahaha. Inte för att jag tror att jag skulle bli skjuten direkt även om jag har en väninna som faktiskt blivit skjuten i skogen under jaktperioden....dock "bara" med hagel men i alla fall.

Hur som helst så hann vi hem och det va skönt för att träffa på massa förvirrade jakthysteriska hundar i skogen kan man va utan ;-)

På vägen hem fick Lizza syn på något väldigt märkligt...en sak som husse lagt på infarten till vårt änge.det är någon som brukar vända på den lilla traktorvägen men de använder inte bara traktorvägen utan de "passar på" att ta en sväng ut med sitt fordon i våran vall....grrrr. Så nu ställde husse en "sak" i infarten så ingen ska kunna köra in där....dock vet jag inte riktigt vad det är mer än att det är en "sak".....;-) Lizza missade "saken" då vi red ut men upptäckte den på vägen hem...haha.

Va på skogen också och maskade av hästarna där. Dollar va tvungen att leka "unghäst" och skulle först inte ALLS ha maskmedel men efter att vi "talat" om saken så gick det bra ;-) De andra va inga problem alls....eller Qsan är alltid lite tramsig men det är inget problem så. Tina min lilla blomma har fått massa päls redan.Ska bli kul att få hem henne snart så jag kan börja arbeta henne lite.

Sen har jag byggt en ny hoppövning på ridbanan.En serie med två oxrar och ett räcke.Sen ställde jag upp en parallelloxer ur sväng med galoppbom innan. Får bli nån dag i veckan att hoppa på det....bör bli mån eller tis...får se lite vad som hinns med tanke på att det ska börja regna igen....orka :-(

Markbom,räcke,2 steg,oxer,2 steg oxer och sen den fristående parallella oxern med galoppbom.

Nu är det säääängen ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

wilmamarklunds
wilmamarklunds,
Så härligt med nysladdat underlag<3
nouw.com/wilmamarklunds