Jodåminsann....

Orka duscha nu? Eller i morgonbitti kl 04.30 ? SÅ himla trött i kroppen nu, har vart i rörelse hela dagen från 06 i morse. Allt klart i stallet inför kommande vecka så jag hoppas tjejerna löser detta nu....men det gör dom ;-)

Har gjort 2 sadelhängare på typ en halvtimme,(glömde fota),träffat vet för vaccin,fikat med sis,tvättat täcken,mockat boxar+ligghallar,packat alla höpåsar (typ40st), gjort kraftfoderlådor för 7dgr, fyllt vatten, rensat 1 säck morötter,städat av i stallet,varit i stan och lagt jobbschema,vart i Klite o hämtat paket....hängt upp täcken på tork, gjort klart bokföringen,tagit in hästarna..........nu minns jag inte mer men jag har garanterat glömt massa saker. Så nu är jag sketa trött och önskade jag "slapp" duscha.....men nä det e nog bäst att göra det för jag lär inte va piggare i morgon.....ska fodra och släppa ut också innan vi åker.

Flyget går 06.40 och vi ska hämta sis på vägen också.

Paketet innehöll lite pynt till sovrummet :-)

Jo jag va hos sis och hjälpte henne med Currisen när tandis var där.............

Maken har grejjat med sin stora gula leksak i dag....han ska gräva ett litet trädgårdsland till en av sina kompisar........herregud den där trädgården kommer bara vara mos kvar när han är klar.....lite överdimensionerad maskin för ett trädgårdsland.........

Min fina fux fastnade på kort härom dagen,glömt att lägga in fotot tidigare ;-) Han är så fin min lilla fux :-)

Han fick på sig luvan den dagen för det blåste hysteriskt och ja....han besitter lite nerv som sagt ;-)

Nä nu får det bli duschen och sen sängen och sen är det mesesteeeeeeer :-) Shit va jag ska chilla ska i veta :-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Njut nu av lite ledighet ❤️
nouw.com/fia_jungdalen