Jogg

I går va jag lite ambivalent i fråga vad jag skulle hitta på med Lizza....jogg va det planerade men jag va sugen på trim.....men det blev jogg...hahaha.Jag har en vetcheck på gång i början på nästa vecka men den känns ju ganska långt borta efter dagens träning....;-) Hon är så himla superfräsch att man blir tårögd :-) Hon har dessutom släppt de där extrakilona hon lagt på sig under sommaren så hon e på väg in i sin vinter-fit kan man säga.

Hon va inte SÅ himla spooky i går heller även om hon ALLTID måste hitta på nåt skit ;-) Men det lilla som va kan jag leva med.

Lena kom förbi på en snabb stallfika och sen for jag i väg till sis för att kolla på Curres ena framben.Han linkar och är lite tjock så jag kylde det och så fick han stå inne över natten så ska vi se hur det ser ut idag....lite svårt att veta exakt vad det beror på men jag hoppas det är en vrickning.

I dag ska Lizza klättra tillsammans med Rox och Ellen. Sen i kväll när maken kommer hem så ska vi försöka snickra lite på ligghallen(nej den e inte färdig)så vi kan ta hem hästarna från skogen snart. De behöver komma hem och verkas. Frieda flyttar samtidigt som vi tar hem våra också. Hon ska köras in under hösten tror jag så hon behöver komma på stall och de har ju ett stall där de stått tidigare. Vi har ingen stallplats åt henne.

Nu ska jag hoppa i duschen och åka till jobbet så vi hörs senare.

Kaatjiing ,-)


Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229