Julklappstips

Ja jag vet....dubbelmoral...hahaha. Jag gillar inte konceptet med julklappar men det skiter ju folk i, de köper julklappar för en årslön i alla fall....oavsett vad jag tycker ;-)

Om man nu nödvändigtvis ska köpa julklappar så köp nått vettigt och inget som kostar dubbelt så mkt innan årsskiftet....och bara hälften efter årsskiftet.

Denna hybridjacka är helt outstanding i stallet eller vart som helst. Den är varm men ventilerar och är dessutom snygg. Till våren kan man rida i bara den och nu under vintern så är det super att bara ha under jackan. Jag har en och har också köpt en till Ellen. den här hybridjackan kan man ju köpa till vem som helst,inte bara någon som rider.

Om vi fortsätter med bra saker till ryttaren så är ett par softshellridbyxor helt fantastiskt sköna,varma och bra. Jag köpte ett par i somras(?!?) Jo det var rea på den och det är jag SÅ himla nöjd över för jag bokstavligen BOR i dem. Mina är från Granngården,Covalliero eller nåt. Men det finns ju en uppsjö av dem och det finns sviiiindyra också om man nu vill ha det...typ Kingsland, cavalleria toscana...osv. Oavsett så finns det ridbyxor till vintern under 1000-lappen.

En sista sak till både ryttaren och vem som helst som rör sig mkt ute. Värmesulor!!!! Precis hur bra som helst.Där finns också en uppsjö att välja bland men jag fick ett par från Kjell &Company.Suveränt när man traskar runt ute och det går alldeles utmärkt att ha dem när man rider.

https://www.kjell.com/se/sortiment/hem-kontor-fritid/varmare/rubicson-uppladdningsbara-varmesulor-p48080

Nu fick ni några tips som jag själv testat och som funkar kanon.

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229