Nattkyla

I natt har det varit kallt.....tror runt 5-6 grader....huu...vill inte tvingas stalla hästarna redan men det kanske blir liiiite varmare.....kanske bara en "köldknäpp".....?!?

För OM de ska in på natten redan så är jag tvungen att ha Guiness inne också och han trivs inte inne. Han kan ju inte gå ute ensam liksom....och de andra hästarna på skogen....ja det är ju på skogen som sagt och min plan va att de skulle få gå kvar där Oktober ut om det inte blir allt för jävligt väder.

Ja tittar man på väderprognosen så har det varit 12-15 grader i natt.....hm...och det ska vara 12-15 grader den kommande veckan (nattetid)vilket är ganska varmt ändå. Ja vi får se lite...

Dagen idag då....får se när sis hör av sig så vi kan åka ned och träna en snabbis. Sen är det byn en sväng och till sist rida Lizza. Lite här inne att pyssla med också och även i stallet. Det står lite bommar som inte är klara som ska tas tag i så vi kan köra ned dem på ridbanan. Behöver bygga en ny övning på ridbanan också. Ja det finns att göra i alla fall ;-)

Vi hörs senare under dagen/kvällen.

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer