Kan bli så bra för Lizza ❤

En bra dag idag. Fick igång maken igår så han har snart snickrat klart min lilla ”women-cave” där jag ska mitt pysselrum. Det är egentligen en ”kattvind” men det får funka som pysselutrymme tillsvidare :-) Som det är ju ligger allt huller om buller på ett bord och jag håller på att få spelet av röran. Men nu kan jag snart ”flytta in” och då får vi också hela hallen fri.
Sen fick jag ett glädjande samtal idag :-) det bästa tänkbara faktiskt. Det handlar om Lizza och hennes framtid. Som det ser ut kommer hon att flytta till en person jag bara kunde drömma om att hon skulle få bo hos :-) Men det är ett par detaljer först som ska falla på plats.
Förmiddagen har jag ägnat åt att städa ligghallarna, byta vatten, behandla Aggish (för att han tycker det är skönt) och Biggi (för att han behöver det).Han känns mkt bättre även om han fortfarande är ngt spänd i länden. Han är dock mkt rörligare i halsen och i höger bakben.
Sen hann jag göra ett par rosetter till så snart finns det tillräckligt till vår P&J :-) Ni ska få foto på dem sen ;-)
Det är en del saker kvar att göra runt ridbanan men jag hoppas jag hinner det på fredag/lördag.
Sen fick jag en härdsmälta på Gotlandsgods idag…..lämnade in 2 kollin i måndags som skulle till Ergox2. De har dock tagit betalt för att hämta dem men jag litar inte på dem….
Hur som helst ringde Ergo idag och de hade bara fått ETT kolli?!?! Och han som körde ut såg helt frågande ut och sa att det bara fanns ett kolli……jag ringde till Gotlandsgods och efter lite diskussioner så säger de att de skickat båda kollin men att det ena kom tillbaka till dem……eller huuuuur säger jag bara, vilket skitsnack!!! De har helt enkelt inte skickat iväg det från första början, de har missat att det var 2 kollin. Men istället för att säga som det är att de helt enkelt missat det så hittar de på någon löjlig ursäkt att ”någon” skickat tillbaka ETT kolli till dem…..varför i hela friden skulle ”någon” skicka tillbaka det när det är adresserat till Skåne?!? Hur VET ens ”någon” vart de ska skicka tillbaka dem? Nä uselt hanterat och nästa gång blir det INTE Gotlandsgods kan jag tala om!! Lite respekt för kunden tack!! Man kan liksom inte ta betalt för en tjänst man inte utför,right ;-)
Men nu är i alla fall kolli 2 skickat till Ergo ;-)
I morgon blir det full rulle. Ska rida Aggish. Han har gått alldeles för lite de senaste så nu får det bli ändring. Men det är ju så när man har massa andra saker man MÅSTE få gjort.

Kaatjiing 😎

Gillar

Kommentarer