Känns tungt

I morgon kommer det troligen att ske, att vår älskade lilla Qsan-Busan får vandra vidare till de gröna ängarna och slippa ha mer ont :-( Jag förtränger det några timmar till.....

Eftermiddagen flöt på med 3 motionerade hästar. En latmask, en flug-hatare och en tröttis ;-) Rox ville slippa jobba och försökte skjuta ut sig men kom snabbt på andra tankar....hahaha, hon va alldeles för orkeslös i värmen för orka fullfölja ;-)

Aggish fick härdsmälta på flugorna(som vanligt) och studsade runt var 10:onde meter så jag nästan höll på att studsa av ;-) Känns som en omöjlighet att försöka komma till riktigt arbete när han gör antilop-skutt uppåt framåt hela tiden. Till slut va han så arg att han stod på stället och stampade med frambenen.........och inte kan jag bli arg på honom heller för jag har alldeles för stor sympati med honom och dessa förhatliga små äckliga vidriga flygfän.

Biggisen va trött,trött,trött......han gick i töm och han får svårt att galoppera och sätta under sig för att han ännu är för svag i bak. Traven ser mkt bättre ut nu än tidigare och där orkar han faktiskt bära sig stundvis. Det blev stor skillnad på honom efter skoningen i går. Han va fasligt trångskodd innan och fick gå upp TVÅ storlekar i skor (?!?) så det klart det blir skillnad.Mer att vila och få stöd på. Sen skodde han med mer bäring på utsidan så att han skulle slippa slå ihop kotorna bak lika mkt som förut. Tiden får utvisa hur stor skillnad det kommer att bli.

Nu är jag trött (som vanligt) och ska sova. I morgon börjar jag vid 15 men innan dess blir det troligen begravning :-( Vi har inte fått riktigt klart besked ännu....

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229