Kanske har bestämt mig nu.............

Nu är det väl kanske dags att starta Aggish i dressyr ;-) Hade ju varit trevligt att få genomföra en P&R eller en programridning först men alla sådana tillställningar lyser med sin frånvaro på vår ö ;-) Har kollat nu flera gånger i veckan under flera månader men ICKE. Så vi får väl starta helt planlöst utan att ha en aning om hur vi ligger i fas?!? Vad gör man annars?

Har en del "pappersarbete" i dag. Skall skicka iväg lite papper och ringa lite samtal så jag ska försöka bli klar i stallet i hygglig tid. Tiden rinner iväg och på Onsdag börjar jag jobba......:-(

Men först ska Lena och jag ut med Bus-Biggen i skogen.Vi får se hur mkt protester och hoppiskutt det blir idag ;.) Och om vädret är ok så ska sis och jag rida till havet efter det ;-)

Hästarna stod inne i natt. Tog in dem vid kvällsfodringen för att de skulle få torka upp lite och när jag kom och skulle släppa ut dem till natten så låg de och sov alla tre?!? Och det var dessutom blött och äckligt ute så de fick fortsätta sussa. Nu är de i alla fall ute och äter frulle ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229