Kaos.......

Det var lite lätt kaosigt på jobbet i går natt.....;-) det är så det blir ibland och i den här verksamheten går det aldrig att "förutspå" hur arbetspasset kommer att se ut....framförallt inte nattetid.

Nu har det gått något dygn sedan jag skrev sist....eller det var väl igår?! Eller nä det var i torsdags jag skrev sist.

I går red jag ut Aggish tillsammans med Lenas medryttare på Elliot. Det gick fint även om Aggish fick lite hjärnsläpp eftersom det började snöa :-) Min lilla krake ;-) Men han höll ihop hyggligt även om det blev lite "hoppigt" mellan varven ;-)

I dag har Jossan och jag ridit. Biggi var overload men höll sig ändå i skinnet. Han "hintade" ett par gånger att han planerade luftsprång men han kom på andra tankar när jag morrade lite ;-) Goa lilla busungen :-)

Resten av dagen har jag gjort allt det där som jag inte hinner annars. Städat bort bös på logen,alltså rester från höbalen. Sånt som bara är stabbar och kommer med i balen när man slår för långt ut i kanterna på vallen. Det går ju att äta men hästarna äter inte upp det så då ligger det bös i hela boxen sen istället. så det rensade jag bort. Sen mockade jag lösdriften GRUNDLIGT.....Lena skrev att hon mockade i morse (vilket hon säkerligen gjort)men det syntes då INTE så de har nog stått inne i ligghallen hela dagen och pruttat ;-)

Jag tvättade deras mudsocks också. Nu var maken så snäll att han for ned till Klinte och hämtade ut de nya som jag beställde-PUSS :-) Så nu har de 2 omgångar var för att de ska hinna torka och så att de har torra rena att få på sig varje morgon.

Sen fyllde jag på foder som var slut och flyttade runt säckarna lite eftersom vi får ny leverans nästa vecka. När jag höll på i boden så fick jag genast sällis av Biggi. Han är verkligen så himla nyfiken och skall vara med hela tiden :-)

I morgon ska Biggi få åka och löshoppa. Jag sover till 11 och sen åker vi vid 12. Ska bli roligt och se. det var ganska länge sedan jag löshoppade så han kommer nog bli som sjutton. Lena följer också med så då kan någon av oss filma :-)

Nu ska jag jobba undan lite här ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229