Kaosväder..........

Har vaknat typ 24 gånger i natt på grund av stormen och regnet........eller jag fattade inte att det regnade förrns i morse när jag gick upp. det är VERKLIGEN ett riktigt busväder så Agge och Qsan fick stå kvar inne och äta frulle. De är nog ganska nöjda med den saken ;-) Guiness och Lizza såg inte jätteimponerade ut när de fick frulle.....ni vet halsen långt ned och huvudet i marken och trycker sig fram i blåsten....men de får stå kvar ute tills i kväll och är inte vädret bättre då så får de komma in. Kan inte ha alla inne om jag inte är hemma och kan ta hand om det själv.

Väglaget var katastrof in till jobbet också. All snö som nu är som "Slush Puppie" gjorde att "anti-spinn" lampan lyset i nästan 3 mil...hahaha. OCh tänk att det ALLTID finns de som inte fattar att underlaget inte tillåter 110km/tim ?!? Vilken planet kommer de ifrån??? De ska ABSOLUT sladda sig förbi och sen studsa in framför en för att de får ett möte...???

Ibland önskar man att de ska flyga av vägen.....bara liiiite så att de lär sig........eller sådana människor är troligen helt obildbara ;-)

Vi var i människobyn och handlade i går kväll också så nu har vi mat igen :-) Eller det hade vi innan också men inte tillräckligt.

Förhoppningsvis kommer Felicia och tar hand om Guiness idag som vanligt så då kan hon släppa ute Agge och Qsan senare på dagen. Annars får Magnus göra det på lunchen. I kväll blir det dressyrträning så den biten löste sig. Vet ännu inte hur jag löser ridningen i morgon men det får bli just morgondagens problem ;-) Så är det med den här årstiden,man får hitta akutlösningar hela tiden. Framförallt när jag inte vill nöta ridhus varenda dag och inte flera dagar i rad heller.

Men nu har jag ridhuskort i Mulde och sen får vi se hur mkt tider det finns att rida där ;-) Hittills har det varit totalt bokat i princip.....;-) Men vi får se, nån liten tim hit och dit måste det ju ändå finnas.

Nu hoppas vi den här dagen försvinner fort som bara den och tar med sig skitvädret som är nu....

Kaatjiing ;-)


Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229