Kl 08

Lyckades komma upp hyggligt tidigt och fodra, vid 07 så Aggish va fördigäten vid strax före 08. I dag fick han på sig flugtäcket  i alla fall.  Han har ju varit så beskedlig sista veckan men idag var det +30 redan på morgonen och galet kvavt,va nästan svårt att andas.
Han fick jogga lite i alla gångarter och även om han inte va lika taggad som senaste dagarna så va han pigg.Inget flugtjafs mer än att han nickade lite med huvudet ibland.  Så underbart skönt att han inte får sån panik nu. Jag lider verkligen med honom när han får så illa som han brukar göra😰
De går stå inne nu de här dagarna med tunna luftiga svett-täcken. Det är ju irriterande flugor även inne i stallet tyvärr. Dock inga bromsar i alla fall.
Sen lägger jag kyl-lera på benen varje morgon vilket då både kyler och håller flugorna borta från benen så de slipper stå och stampa hela tiden.
Anna är ute med Guiness tillsammans med en tjej som provrider Rox för ev vara medryttare. Vi får se hur det går. Rox är ju snäll men det är alltid svårt att veta hur nya ryttare är.
Nu ska jag och maken åka och hänga vid syrrans pool.  Vi pallar inte stranden för alla turister.  Men snart är det Augusti och då får vi ö-bor tillgång till vår egen ö 😁
Kaatjiing 😎

Gillar

Kommentarer

Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Smart tips med kylleran, tack
nouw.com/fia_jungdalen
IP: 82.99.3.229