Kläm-dag

I dag e det en sån där "kläm-dag" då de flesta tagit ledigt eftersom det är röd dag i morgon....men inte jag ;-) Men jag jobbar ju bara till 11 så det är uthärdligt. Känner mig lite "flummig" idag (nej jag tar inga piller) och har varit vaken 700 ggr i natt....suck. Det regnar IGEN och visst är det bra för skörden men NU kan det räcka....men det brukar funka så här på ön att om det väl börjar regna så "fastnar" det liksom så risken e att det regnar mer eller mindre resten av sommaren nu......;-)

I dag ska hästarna ned på skogen(oavsett om det regnar). De kan inte gå här längre, de blir så himla uttråkade. Så Ellen har fått till uppgift att åka ned och fylla vatten under tiden jag jobbar. Sen ska vi kolla staket och fylla vatten nere på vallen här hemma också.

Lizza vilar idag och i morgon kommer Danne och går igenom henne. Då får vi se om det "sitter nåt i vänster sida" som någon sa till mig. Jag tror för egen del att det är muskulärt eftersom jag redan känt det tidigare. Sen får hon vila ett par dagar efter det och så ska vi se om hon känner sig bättre.

Nu jobbet ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer