Klara för flytt....den 12 Augusti ;-)

I dag har alla bebisar varit och veterinären och blivit besiktigade,vaccinerade och chippade. Nu ska de reggas hos Jordbruksverket och "dolda-fel"- försäkras. Taxas flyttar redan i morgon men de andra blir kvar till den 12 augusti.

Jag har Biolightat Lizza och hon är mkt bättre i sin rumpa idag :-) Ellen har ridit lite övergångar och tempoväxlingar under tiden som jag och Magnus varit hos vet med bäbisarna. Har ansat Lizzas svans också och är jättesugen på att fläta hennes man med bara "hängande" tofsar....ja det blir ju inga flätor då direkt ;-) det kallas "bandning" och jag tycker det e SÅ himla snyggt.

Får se om jag hinner med det i morgon kväll ;-) Eller egentligen borde det göras på lördag morgon för annars kommer hon nog att tufsa till det under natten ute ;-)

Ja sen har dte inte varit så mkt mer idag faktiskt.Sov ända till 14.15....oj ;-) Så jag har väl typ hunnit med hästarna bara. Nu e det sista natten, sen sovdag i morgon och ledig på Lördag.Avslutar med ett kvällspass på söndag innan semestern.....SÅ FÖRBANNAT ONÖDIGT att behöva göra ett singelpass EFTER ledighet och kommande semester...grrr.

Skit samma.......jag har nog nya planer på G senare.....;-)

Kaatjiing ;-)


Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229