Knas-häst

Klättring och konditionsträning idag. Agge säger jag bara......sicken knas-kille han är. Fattar inte att han kan vara så MAKALÖST skvätten för ALLT?!? Men det är han och det beror ju till stor del på att han vill slippa undan jobb......;-) Men han klättrade bra och efter 30 min fick jag honom riktigt fokuserad. Han har byggt på sig och han är ju redan byggd i uppförsbacke så snacka om att man börjar få ordentlig hals framför sig ;-) Han går med Gouge nu i skogen för att få honom lite mer fokuserad och för att vi ska komma till arbete snabbare.

Han fick prova sitt nya bett idag och det gillade han skarpt. Dock är det rakt så att trimm apå det är inte optimalt....då vill jag gärna ha ett delat bett. Han blir ganska stark på det här Trust-bettet så vi får se om han får gå med 3-delat Bomber i skogen och rakt gummi-Trust i hoppningen för där har han (hittills) inte varit SÅ himla stark. Vi får testa och se.

Ska testa honom på mitt delade läderbett också och se vad han tycker om det.

Stallet klart och Anna (kollega) har varit här och fikat och ätit semla :-) Hon fick med sig lite småsaker hem till sin nya häst. Hon har skaffat en Islänning som är 4 år så det blir helt annat för henne nu. Hon är ju gammal hoppryttare som jag en gång i tiden så vi får väl se hur länge hon "bara ska rida i skogen"...hahaha, det sa jag också när jag köpte Dollar för många år sedan ;-)

De ringde precis från jobbet så jag ska in dit vid 7 i morgon bitti och sen får vi se hur länge jag behöver jobba. Det blir tidig kväll för mig med andra ord ;-)

Nu är det hopp i duschen och sen bort till Mårten och Amanda på kalas :-)

Kaatjiing ;-)


Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229