Konstiga drömmar.......

Ibland drömmer man så himla märkligt...på förmiddagen idag när jag sov efter nattpasset drömde jag att vi fortfarande bodde i Västergarn. Vi hade ställt bilen mitt på vägen av oklar anledning.....tror det var något fel på den och det verkade kvitta att den liksom "stängde av" vägen.....i alla fall kommer det en kille och en tjej på varsin vespa och knackar på dörren. De var lite "eljest" så att säga och de sa att de ville ha pengar för att vår bil stått i vägen. Jag var på toan så det var Magnus som pratade med dem. De ville ha "pant" och började peka på saker som de ville ha för att bilen stängt av vägen...hahaha, ja och Magnus började förhandla med dem och ge dem saker?!? Då rusade jag ut från toan och frågade vad de höll på med,att de fasiken inte kunde få betalt för att bilen stått i vägen. Om de hade åsikter o saken så fick de ringa polisen och några pengar skulle de inte få. Tjejen menade att hon jobbade åt någon som var "högt uppsatt" och att den personen hade fått det väldigt besvärligt för att de inte kom fram på vägen så de ville liksom ha "skadestånd" för det....hahaha.

I alla fall så talade jag om att DEN vägen absolut inte var den enda vägen att ta sig fram så det var inte tal om något "skadestånd"...hahaha. Ja sen vaknade jag ;-)

Man kan ju undra varför i hela friden vi bara dumpat bilen sådär mitt på vägen men ni vet....drömmar 😉

Lizza och jag har varit ute på joggingtur och hann hem precis innan det började skymma. Hon var piggelina(ovanligt) och fick tuffa på lite mer än planerat på grund av det. Hon trappas upp denna vecka också. Vi hade flera travintervaller och även galoppintervaller. Så fin hon är och jag ser verkligen fram emot den kommande säsongen. Fattar inte att hon kan vara så fantastisk att sitta på trots att hon inte är jobbad ordentligt på flera veckor?!? I morgon går hon i töm igen och sen rider Linda på Nyårsafton. På nyårsdagen vilar hon.

Nu gör Magnus pankisar så snart är det middag. Är ledig i natt men jobbar i morgon kväll så jag får hoppa upp tidigt så jag hinner med stallet. Måste försöka hinna med Roxan också innan jobbet.

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229