Kriiiig....med det mesta

Det är så att vissa dagar jävlas allt som KAN jävlas....ni vet Murphys Lag va😉 I dag blev det en sån dag....i alla fall halva dagen. Polarpadsen var jävliga att få på.....eller rättare sagt så ville inte broddarna skruvas i TROTS att jag bara skruvat loss-satt dit paden-och tillbaka med brodden....NÄÄÄÄÄ....för den skulle bara inte dit. Jag höll fasiken på att bli tokig och det gjorde ju inte saken bättre att Lizza var på sitt absolut bästa detkryperihelakroppensåjagmåstetramparunthelatiden-humör.......så fort jag nästan fick brodden att gå i så var hon jätte-tvungen att rycka i hoven....grrrrrrrr. Men till sist,med Ellens hjälp så fick jag dit dom....phuuu säger jag bara.

Sen blir hon en gris att rida när hon stått nu i......3 dagar!!!!!! Det liksom kryper överallt på henne och hon rycker och småstudsar hela tiden....på is-underlag.....kul. Men nu har hon ju 4 brodd i varje fot + polarpadsen så det vore väl fan om hon skulle åka på röven.

Hon är ju inte särskilt "försiktig" om sig själv och struntar totalt i om det är halt.....till skillnad mot Dollar som trippar så fint och försiktigt när han känner att det är halt.

Vädret var växelvis snöstorm och sol.....5 min sol....20 min snöstorm....osv. Så när vi red iväg så var det grisväder men efter 10-15 min lugnade blåsten ned sig och solen tittade fram. Och på vägen hem var det VERKLIGEN snöstorm....vilket även Dollar och Lizza tröttnade ur på HELT och började "bråka" med varandra och skulle skutta och kicka så pass att Lizza försökte vända runt för att kunna klacka till Dollar ordentligt......men är det NÅGON som har förståelse för det så är det jag.....hahaha...vem fan hatar inte detta skit-snöande?!?

Nu klippte jag henne i går kväll och det brukar ju också göra sitt till....så skyll dig själv matte-jävel helt enkelt....hahaha.


Fotade även Dollar men eftersom han var tvungen att ruska på skallen hela tiden så ser man inte ens vad fotot föreställer......så han blev ingen idol idag ;-)

Drog in lite snabbt till människobyn sen för att hämta ett par säckar foder. Lizza går inte upp i vikt som jag vill så nu har jag laddat med proteiner ordentligt till henne😜


Har precis tagit in hästarna och fodrat...fan det e -4 grader i stallet.....så det blir varmvatten i hinkarna i kväll så att det inte fryser under natten.

Vädret i morgon säger -7 och växelvis sol/moln.......ingen blåst?!? Ja då kanske man ändå kan rida enligt plan....som är galoppträning light-varianten.

Nu är det mat till 2-benta😉

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229