Kroppkakor..........

....men vet ni....DET e VERKLIGEN inte mitt bästa....hahaha. Planen var att verkligen försöka smaka på dessa degklumpar....men på riktigt så GICK det verkligen inte.....slemmiga-grå bollar som inte ens luktade gott....blääää (förlåt Amandas mamma :-( )

Nej jag kommer ALDRIG att stoppa in en av dessa i gapet....NÅGONSIN...hahaha. Jo jag vet att massa människor ÄLSKAR kroppkakor men jag fattar inte hur man ens kan stoppa in dessa i munnen?!? Lika begåvat som att stoppa in surströmming ;-)

Hur som helst,jag övervägde i alla fall att smaka....innan jag fick se dem och känna lukten....

Det e SÅ himla konstigt väder just nu.Strålande sol och på en millisekund så vräker det ned och det blir kolsvart?!? Det har liksom vandrat runt ön hela eftermiddagen och vi trodde vi skulle klara oss från det.....men ICKE. Vi som slog våra vallar igår och tänkte pressa i morgon.....😰 Det kan vi ju fetglömma nu.....hoppas det blir bra i morgon så kan det ligga nåt dygn till och torka.


Pratade snabbt med Linda när hon kom tillbaka med Lizza. Hon sa att Lizza var superfin,mjuk och vääääldigt bärig😃 gott så. Sen red Ellen ut med Rox precis innan vi for iväg.

Jo jag satt mig i "Nuffen" och skulle sladda ridbanan innan vi for i kväll......kom väl sådär 50 m innan Nuffen sa upp sig...hahaha så nu står den där och deppar på ridbanan. Men det var bränsletorsk för att den läcker i en slang.....tror vi(läs HOPPAS vi). Så jag får sladda färdigt när vi lagat Nuffen vilket förhoppningsvis är tills på onsdag då jag tänkt att hoppa ;-)

Har precis kommit hem från Klinte efter att ha handlat så nu ska vi strax inta sängläge. I morgon börjar jag 08 och slutar 12 och sen ska jag träna innan jag åker hem. Efter det blir det Lizza-time och sen ska vi på travet och titta på "vår" häst 😉 Och såklart några fler hästar ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229